Снимка: ПП ГЕРБХора от ГЕРБ скочиха на вътрешния министър. Рашковизмът в МВР

...
Снимка: ПП ГЕРБХора от ГЕРБ скочиха на вътрешния министър. Рашковизмът в МВР
Коментари Харесай

ГЕРБ: Рашков се занимава с всичко друго, но не и с реалните си задължения - да подсигурява безопасността на българите

Снимка: Политическа партия ГЕРБ

Хора от ГЕРБ скочиха на вътрешния министър. Рашковизмът в Министерство на вътрешните работи води до безпорядък и липса на надзор върху бежанския поток. Бойко Рашков се занимава с всичко друго, само че не и с действителните си отговорности - да подсигурява сигурността на българите. За това сигнализираха Александър Иванов и Христо Гаджев, които отидоха в бежанския център в Харманли, с цел да се срещнат с ситуацията там.

" Получихме голям брой сигнали за засилен бежанския поток в региона на Харманли. Бяха ни изпратени фотоси от обезпокоени жители за потока от бежанци, по тази причина дойдохме да беседваме с хората ", акцентираха от ГЕРБ.

От партията упорстват за изслушване на Бойко Рашков, с цел да получим отговор има ли увеличение на мигрантски напън сега.

" Изложени ли са на заплаха фамилиите и възрастните хора в Харманли и района поради безконтролното свободно предвижване на бежанци? ", запитаха Иванов и Гаджев. 

От ГЕРБ са безапелационни, че последните няколко години имаше нулев мигрантски напън в България. Сега обаче обстановката била друга.

" Борисов с персоналните му контакти с останалите министър председатели съумя да издейства спомагателна помощ от Европейска комисия за подсилване на българската граница и по този метод “Балканският път ” на мигранти остана в историята. ГЕРБ направи стройна организация за защита на границите, имаше реализирана успеваемост ", безапелационни са още от партията. 

От центъра потвърдиха, че има нараснало запълване на потенциала. Стана ясно, че жителите на Харманли са обезпокоени от създалата се обстановка, написа Novini.bg. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР